top of page

Korte inhoud KINDERTHEATER

"Kati Amo"

Kati Amo en Tijger beleven beestige avonturen met elkaar. Het is bijna onmogelijk om niet mee te stappen in hun "rock'n lovestory". Ze swingen -met jou- van het ene gevoel naar het andere. Kati Amo krijgt er geen genoeg van. Voor haar mag de spiegelbol blijven draaien. Maar bij Tijger slaat de twijfel toe. Ze komt te dicht, hij wil afstand...

Léonthine Van Wassenhove & Leopart.

5-10 jaar.

22 juli om 15u00.

 

"Seizoensverhalen: de gebroers Guy en Raf

Seizoensverhalen is interactief theater voor kleuters met live muziek en humor gebracht. 
Het is zomer en de gebroers Guy en Raf verhuizen naar Belgie. Daarom geven ze een groots buurtfeest, maar de buren zijn alles behalve blij met dit feest. Wat is er toch aan de hand, waarom heeft Guy pijn aan zijn tand en wat doet Raf in een mand ? ... 
Kom en luister naar het verhaal mischien kunnen we hen wel helpen, wij allemaal!  
Seizoensverhalen is interactief theater voor kleuters met live muziek en humor gebracht. 
Het is zomer en de gebroers Guy en Raf verhuizen naar Belgie. Daarom geven ze een groots buurtfeest, maar de buren zijn alles behalve blij met dit feest. Wat is er toch aan de hand, waarom heeft Guy pijn aan zijn tand en wat doet Raf in een mand ? ... 
Kom en luister naar het verhaal misschien kunnen we hen wel helpen, wij allemaal! 3-7 jaar.

Bobooti.

23 en 25 juli om 15u00.

 

 

SPEKKEN "De Bloeiende woestijn"

JUDITH DE KLERK / GROEP ROOD. 

In 'De bloeiende woestijn' worden kinderen letterlijk en figuurlijk meegevoerd in een sprankelend sprookje waarin een woestijn na verloop van tijd verandert in een oerwoud. Een muzikaal bewegingsverhaal waarin lapjes stof en voorwerpen veranderen in dieren en planten. 4-10 jaar.

22 juli om 11u00.

SPEKKEN "Beestige muziek"

THEATER PETATJE

De titel zegt het helemaal. Alles draait rond muziek.
De kinderen krijgen op een vrolijke manier muzikale begrippen voorgeschoteld. Steeds interactief, visueel, muzikaal en gekruid met een stevige dosis humor.
Maestro moet op zoek naar muzieknoten om een meesterwerk te schrijven. Daarvoor moet hij samenwerken met Bas Jazz, een licht gestoorde muzikant/zanger. 3-10 JAAR.

23 juli om 11u00.

SPEKKEN "Marco gaat op reis"

CIRCUSTHEATER MARCO SOLO.

Marco staat meermaals geboekstaafd als wereldrecordhouder jongleren in het Guinness Book of Records. Nu maakt deze acrobaat/jongleur een vrolijke reis naar je fantasie en ontdekken we heel bijzondere dingen en kunstjes. Goeie reis ! 4-10 jaar.

23 juli om 14u00.

SPEKKEN "Het Speciaal Circusfeestje"

CIRCUSTHEATER MARCO SOLO.

Een hele speciale voorstelling van meervoudig Guinness Wereldrecordhouder-jongleur Marco Bonisimo. Hij jongleert o.m. de samba met voetballen en met tennisrackets op een veel te hoge eenwieler. Ook het publiek kan (als het dat wil) trucs meedoen. Want het is feest! Doe jij ook mee? 5-11 jaar.

24 juli om 11u00.

SPEKKEN "De allereerste keer"

PIV HUVLUV.

De avant-première van Piv's nieuwste jeugdtheatervoorstelling! Over de eerste allereerste keren in het leven van een kind: de eerste nieuwjaarsbrief schrijven, voor het eerst alleen thuis, eerste spreekbeurt, eerste zoen... Heroïsche én hilarische verhalen! Spanning en sensatie! 7-12 jaar.

24 en 25 juli om 14u00.

SPEKKEN "LOTTA en de slodderig"

vzw WEERWOLF.

Deze voorstelling werd in 2018 door de jury uitgeroepen tot winnaar van de 11e editie van Kindertheaterfestival Spekken!
Lotta en de Slodderkip is een muzikale vertelvoorstelling gebaseerd op het gelijknamige boekje van Diane Put en Rik Dewulf, uitgegeven door Clavis Uitgeverij.
Lotta vertelt op creatieve manier het hele verhaal van de Slodderkip.
In deze voorstelling wordt duidelijk waarom opruimen zo belangrijk is!
Met een hele hoop verschillende instrumentjes zorgt Lotta voor een afwisselende voorstelling vol humor en interactie. 2-5 jaar. 

25 juli om 11u00.

SPEKKEN "Fiep heeft haast"

2-ATER PRODUCTIES.

Een beeldende, muzikale voorstelling over druk druk druk zijn, het verkeer en tijd nemen om iets werkelijk te zien. Tot ineens alles stil staat. Wat moet ze nu doen? Ze heeft haast geen idee. Eén actrice, een decor van karton en heel veel gekkigheid. Reis je mee? 3-8 jaar.

26 juli om 11u00.

SPEKKEN "Circus Pompom"

CIRCUS POMPOM.

Anita, directrice van Circus Pompom heeft jarenlange ervaring met allround clownerie en zorgt natuurlijk ook voor de nodige interactie met een enthousiast publiek. Zij brengt een combinatie van tovertruuks, hilarische clownacts, jongleren, humor enz. 3-11 jaar.

27 juli om 14u00.

SPEKKEN kindertheater. Reserveren via Uitbureau

bottom of page